Főoldal főoldal panama utazás Rolunk1 Útikakauz1 Körutak1 Befektetések1 Letelepedés1 Partnereink1 Kapcsolat1
magyar idegenvezetés

Panama

Kis csapatunk több mint 30 éves turisztikai tapasztalattal rendelkezik.
Először Magyarországon fogadtunk spanyol nyelvű beutazó turizmust, majd éveken keresztül szerkesztettünk egy turisztikai magazint Sunny World néven, ami magyar, angol, lengyel és cseh nyelveken jelent meg.
2013-ben úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk Panamába. Vonzott a meleg, a tenger és a pálmafák. Még abban az évben körbejártuk ezt a csodálatos országot, hogy olyan programokat tudjunk ajánlani, amelyeket mi magunk is szívesen látogatunk. Ezt követően bejártuk a környező országokat is, hogy a körutat kedvelőknek is tudjuk utakat kínálni.
2013-tól folyamatosan fogadunk magyar egyéni utazókat, kisebb-nagyobb csoportokat. Számos magyar utazási irodával állunk kapcsolatban.
Küldetésünk, hogy körültekintő szervezéssel és professzionalizmussal meghaladjuk ügyfeleink elvárásait. Fontos számunkra, hogy a velünk töltött idő maradandó pozitív élmény legyen, ne kelljen átélni semmi olyat, ami a latin-amerikai mentalitás és lazaság miatt előfordulhat.
Barátságos és képzett személyzetünk együtt alakítja ki Önnel a programot, amelynek célja, hogy megfeleljen az Ön egyedi utazási igényeinek. Mindent részletet átgondolunk. Csak olyan helyeket ajánlunk, amelyetek ismerünk, legyen az látnivaló, szálláshely vagy étterem.
Cégünk családi tulajdonban van, Szabó János és Szabóné Halász Judit, férj és feleség, együtt irányítjuk az irodát és egyben próbáljuk kielégíteni a magyar nyelvű idegenvezetési szolgáltatásokat is.
Sokan esnek abba a hibába, hogy sok-sok pénzért eljönnek a régióba és nagyon olcsó szálláshelyeket, programokat rendelnek meg előre maguktól. És aztán keserű szájjal távoznak.
Nos, ez velünk nem történhet meg. Ha igénybe veszik a mi szolgáltatásainkat és helyi ismereteinket, garantáljuk, hogy felhőtlen nyaralásban lesz részük. Mi mindenről gondoskodunk és bevezetjük Önöket egy általunk ismert világba, amit nélkülünk, ilyen mélységben nem ismerhetnének meg.
Akik velünk nyaraltak, mind beleszerettek ebbe a régióba.
Az összes általunk kínált úticélt jól ismerjük és szakértő partnereink segítségével megtudjuk körutazását is szervezni Costa Ricában, Kolumbiában, Kubában és Nicaraguában.
Néhány vélemény rólunk:

Nagyon tetszett Panama, érdekes és izgalmas. De azért a csodák átéléséhez ti is kellettetek. Nélkületek sokkal laposabb lett volna minden” (T.L. 2016)


„Szuper élmény volt veletek, egy magyar szemével látni mindent. Látszik, hogy imádtok itt élni, és ezt nekünk is át tudtátok adni” (G.S.2018)


„Szeretnénk mindenkinek elmondani, hogy csak veletek jöjjenek, mert egész más tapasztalat. Nagyon klassz nyaralás volt. Köszönjük nektek.” (N.Zs. 2019)


És ha már beleszeretett Panamába, le is telepedhet vagy vásárolhat ingatlant 8-10%-os megtérüléssel. Ebben is tudunk segíteni. Profi jogász csapattal dolgozunk, akik már több magyar család letelepedését is elősegítették. A letelepedésen kívül, segítenek vállalat alapitásban és minden olyan tevékenységben, amihez jogi tapasztalat kell.

Ha ingatlan akar venni, ebben is támogatjuk. Több külföldi tulajdonban lévő tengerparti és fővárosi ingatlant is kezelünk már.

Szóval várjuk Önt, barátait és családját, hogy felejthetetlen élményben legyen része és ha úgy gondolja építsen egy új jövőt egy varázslatos és izgalmas világban.
Ismerje meg Ön is az élet napos oldalát.

Panama

© 2020, Sunny World, All rights reserved. Site designed by Janos Szabo